Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hadüzenet támogatása
  2011-09-18 21:40:19, vasárnap
 
  Hadüzenet támogatása





A kormány hadat üzen az uzsorásoknak.

A kormány kijavítja az előző kabinetek hibáit, és hadat üzen az uzsorázásnak és a kiszolgáltatott helyzetbe került családokon élősködő bűnözőknek.

Végre!

Már nagyon vártam, hogy valaki tegyen az élősködők ellen. Most végre megtörténik. Persze, mint mindig a lényeg (és az ördög) a részletekben rejlik. Majd elválik mi lesz a kormány háborújából. Mindenesetre én reménykedem, hisz ez a kormány eddig sosem hazudott. Ha azt mondta nem lesz megszorítás, hát nem is volt. Ha azt mondta mindenki jól fog járni, akkor jól is járt. Ha azt mondta nem engedi eltőzsdézni a magánnyugdíjakat, akkor nem is engedte. Ha bárki mást mond vagy gondol, az nem más, mint reakciós ellen-fülkeforradalmár, és csak az irigység beszél belőle.

Börtönbe az uzsorásokkal!

Rögtön lenne is egy ötletem. Mivel a kormány 30%-ban határozta meg a maximum THM értéket, ezért aki a határ fölötti kamattal hitelez az nem más, mint uzsorás, ezért börtönben a helye. Első számú jelöltem Csányi Sándor, mivel az OTP Bank olyan személyi kölcsönt kínál forint alapon, amely fix kamattal, szabad felhasználásra, árfolyamkockázat és ingatlanfedezet nélkül 32,27%-os THM mellett igényelhető. Remélem az esti Híradóban már látni fogom, ahogy Csányi urat rabszíjon vezetik el.

De ne álljunk meg az uzsorásoknál!

Vannak, még akik élősködnek a zembereken. Például a modern rabszolgatartók, vagy, ahogy mostanában nevezik őket a csicskáztatók. Ők azok, akik éhbérért, sokszor csak kosztért és valamiféle kvártélyért dolgoztatják a reményvesztett embereket. Ellenük is erélyesen fel kell lépni, ha lehet még szigorúbban, mint az uzsorásokkal szemben. Rájuk is van jelöltem.

Ezért:

Havonta 57 ezer forint lesz a teljes munkaidős közfoglalkoztatottak kötelező legkisebb bére a szakképesítést és középfokú iskolai végzettséget nem igénylő munkakör betöltése esetén.

337/2010. (XII. 27.) Korm. rendelet

A kormány a Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvény (a továbbiakban: Mt.) 17. § (1) bekezdés b) pontjában kapott felhatalmazás alapján - az Országos Érdekegyeztető Tanáccsal folytatott konzultáció alapján, az ott létrejött megállapodásnak megfelelő tartalommal -, az Alkotmány 35. § (1) bekezdés b) pontjában foglalt feladatkörében a következőket rendeli el.

1. § A rendelet hatálya kiterjed minden munkáltatóra és munkavállalóra.

2.§ (1) A teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállaló részére megállapított személyi alapbér kötelező legkisebb összege (minimálbér) a teljes munkaidő teljesítése esetén 2011. január 1-jétől havibér alkalmazása esetén 78 000 forint.

Megállapítható, hogy a közmunkában foglalkoztatottak bérét jóval alacsonyabban állapították meg, mint ahogy azt a Magyar Köztársaság törvénye előírja. Ez egyértelműen jelzi, hogy csicskáztatás folyik, ami üldözendő! Mivel továbbra is hiszek a kormány szavahihetőségében és következetességében remélem, hogy az esti Híradóban közvetlenül Csányi úr letartóztatásának tudósítása után megtekinthetem, ahogy Pintér Sándort is rabszíjon vezetik el. Mivel a csicskáztatást a tervek szerint több százezres létszámmal tervezte Pintér úr, ezért gondolom nem csak rabszíj lesz a kezén, hanem rablánc is a lábán. Vigyázni kell, meg ne szökjön! Természetesen Pintér úr csak a jéghegy csúcsa, így a későbbiekben várom mindazok letartóztatását, akik a közfoglalkoztatottak bérének megállapítását elfogadták, mert ezzel kimerítették a bűnsegédi tényállást.


Már csak megy kérdés nem hagy nyugodni. Ki fog ezután kormányozni? De majd az idő megoldja ezt a kérdést is.

http://okos-tojas.blog.hu/2011/09/18/haduzenet_tamogatasa#more3236443
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: törvénykönyvéről, fülkeforradalmár, árfolyamkockázat, magánnyugdíjakat, rabszolgatartók, ingatlanfedezet, kiszolgáltatott, letartóztatását, megállapodásnak, foglalkoztatott, érdekegyeztető, csicskáztatást, felhasználásra, reményvesztett, szakképesítést, munkavállalóra, megállapítását, feladatkörében, megtekinthetem, megállapítható, csicskáztatás, alacsonyabban, csicskáztatók, megállapított, természetesen, felhatalmazás, dolgoztatják, mindenesetre, kimerítették, állapították, részletekben, munkáltatóra, uzsorásokkal, munkavállaló, későbbiekben, továbbiakban, kormány hadat, kormány kijavítja, előző kabinetek, kiszolgáltatott helyzetbe, élősködők ellen, részletekben rejlik, kormány háborújából, kormány eddig, irigység beszél, kormány 30%-ban, határ fölötti, esti Híradóban, modern rabszolgatartók, reményvesztett embereket, uzsorásokkal szemben, teljes munkaidős, Csányi Sándor, Munka Törvénykönyvéről, Országos Érdekegyeztető Tanáccsal, Magyar Köztársaság, Pintér Sándort, Természetesen Pintér,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Reménység és erő Krisztustól e...  Png ház  Alázat  Neked tudnod kell  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Esti kép  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam Krisztinától  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A jó emberek mindig szépek mar...  Alvó cicák  Hiányzik  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png fotel  Minden harmadik...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Jó éjszakát  Akarat  Hiányzik  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Rátalálsz  Kellemes délutánt kívánok  Radikális szeretet  Reggel van  Paul David Tripp Április 20  Nem tudhatod  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  210 éve született a SZÓZAT meg...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Krisztinától  Leonardo da Vinci gondolata  Szívem tiéd  Albert Einstein gondolata  A Megváltó szolgálatában  Jó éjszakát  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png virág  Paul David Tripp Április 21  Szabolcska Mihály – Ákác...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Png ház  Nagyon különös  Facebookon kaptam Krisztinától  Mi lenne ha  Egy bizonyos határt  Németh László tollából  Makszim Gorkij gondolata  Akarat  Png virág  A jó emberek mindig szépek mar...  Mai harmónia kártyám  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  képre írva  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Makszim Gorkij gondolata  Akarat  Png virág  Facebookon kaptam Annuska bar...  Neked tudnod kell  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Leonardo da Vinci gondolata  Png kutya  Kövesd a cowboyt!  Julian Brass gondolata  210 éve született a SZÓZAT meg...  Egy hatékony szolga  Csak a fogyatkozás látható  Az engedelmesség miért nem vál...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Szép estét 
Bejegyzés Címkék
kormány hadat, kormány kijavítja, előző kabinetek, kiszolgáltatott helyzetbe, élősködők ellen, részletekben rejlik, kormány háborújából, kormány eddig, irigység beszél, kormány 30%-ban, határ fölötti, esti Híradóban, modern rabszolgatartók, reményvesztett embereket, uzsorásokkal szemben, teljes munkaidős, következőket rendeli, rendelet hatálya, teljes munkaidőben, teljes munkaidő, közmunkában foglalkoztatottak, tervek szerint, jéghegy csúcsa, későbbiekben várom, bűnsegédi tényállást, törvénykönyvéről, fülkeforradalmár, árfolyamkockázat, magánnyugdíjakat, rabszolgatartók, ingatlanfedezet, kiszolgáltatott, letartóztatását, megállapodásnak, foglalkoztatott, érdekegyeztető, csicskáztatást, felhasználásra, reményvesztett, szakképesítést, munkavállalóra, megállapítását, feladatkörében, megtekinthetem, megállapítható, csicskáztatás, alacsonyabban, csicskáztatók, megállapított, természetesen, felhatalmazás, dolgoztatják, mindenesetre, kimerítették, állapították, részletekben, munkáltatóra, uzsorásokkal, munkavállaló, későbbiekben, továbbiakban, következőket, végzettséget, uzsorásoknál, uzsorázásnak, uzsorásoknak, egyértelműen, szigorúbban, megszorítás, reménykedem, köztársaság, tartalommal, kvártélyért, alkalmazása, teljesítése, munkaidőben, közvetlenül, konzultáció, megtörténik, közmunkában, eltőzsdézni, kormányozni, igényelhető, háborújából, zembereken, folytatott, valamiféle, családokon, tényállást, elfogadták, létszámmal, tamogatasa, bűnözőknek, minimálbér, tudósítása, mostanában, élősködnek, támogatása, középfokú, határozta, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3065
  • e Hét: 17295
  • e Hónap: 28406
  • e Év: 181902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.